BOSSCHAERT
Home Page Services GRONDWERKEN ....GRONDVERZET ....GRONDSTABILISATIE PARKINGS - RIOLERINGEN AFBRAAKWERKEN BENOR-BETONCENTRALE WIE ZIJN WIJ VACATURES CONTACT DOWNLOADS
 WIE ZIJN WIJ

Bosschaert NV is een familiaal aannemersbedrijf met hoofdzetel te Kortrijk. Wij zijn gekend omwille van onze know-how in gespecialiseerde grond- en afbraakwerken. Voor onze sloopactiviteiten hebben we gediplomeerde mensen in dienst, met onder andere goede ervaring inzake het verwijderen van asbest. Wij werken niet alleen in eigen streek. Onze projecten zoals rioleringen, parkings aanleggen, kalk- of cementstabilisatie van grond, grondverzet,… situeren zich niet alleen in West-Vlaanderen, maar ook in Oost-Vlaanderen, Wallonie en Noord-Frankrijk. Daarnaast ontwikkelden zich in de loop der jaren een aantal nevenactiviteiten, waaronder een mooi aanbod van recuperatiestenen. In 2011 werd een gloednieuwe betoncentrale opgestart. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter en efficienter dienen. Dit kwam ook de werkgelegenheid ten goede.

Tijden veranderen. Mensen willen meer op heden meer zekerheid, garanties. Ook in de wereld van beton is het niet anders. Daarom wordt hoe langer hoe meer gewerkt met het BENOR keurmerk. BENOR geeft aan de klant de garantie dat de producent werkt volgens de voorgeschreven normen. Aldus heeft het afgeleverde product de gewenste kwaliteit. Een kwaliteit die constant wordt opgevolgd door een eigen laborant, en door de controlerende organisatie BE-CERT.

Wij zijn er trots op, het BENOR-kenmerk te mogen hanteren.

Bosschaert: met beide voeten stevig op de grond.

Bij vragen kunt u steeds terecht op 056 20 07 83 of via info@bosschaert.be

]]>